Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 29 Ιανουαρίου, 2023 σε νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 26 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση άντρας ηλικίας 30 ετών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Υπό οκταήμερη κράτηση ο 30χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι φύλακα σε νυχτερινό κέντρο
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Να υπενθυμίσουμε ότι, ηαπόπειρα φόνου διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 29 Ιανουαρίου 2023, σε νυχτερινό κέντρο, στη Λευκωσία, όταν γύρω στις 3π.μ., 24χρονος θαμώνας του κέντρου είχε διαπληκτιστεί με άλλο θαμώνα ο οποίος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα, τον 24χρονο. 38χρονος, φρουρός ασφαλείας στο συγκεκριμένο υποστατικό, πλησίασε τους δύο άνδρες για να επιληφθεί της κατάστασης, ωστόσο ο φερόμενος δράστης φέρεται να τον τραυμάτισε στο στήθος, με μαχαίρι και να τράπηκε σε φυγή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




