ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έτρεχε» και δεν έφτανε η Πυροσβεστική - Πήραν φωτιά ξύλινη πέργολα και σκούτερ - Εκτεταμένες οι ζημιές

«Έτρεχε» και δεν έφτανε η Πυροσβεστική - Πήραν φωτιά ξύλινη πέργολα και σκούτερ - Εκτεταμένες οι ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06:00 της 10ης Φεβρουαρίου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 13ης Φεβρουαρίου 2023 ανακοίνωσε ότι ανταποκρίθηκε σε 72 κλήσεις για βοήθεια, 30 πυρκαγιές, 39 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 12ης Φεβρουαρίου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 13ης Φεβρουαρίου 2023, ανταποκρίθηκε σε 22 κλήσεις για βοήθεια, 9 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 14:47, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξύλινη πέργολα στη βεράντα ιδιωτικής κατοικίας στην κοινότητα Πέγειας της επαρχίας Πάφου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:10. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, η πέργολα, μία αλουμινένια πόρτα και τρία αλουμινένια παράθυρα της οικίας, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν εντός της οικίας χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουν. Η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από πλαστική τσάντα η οποία περιείχε στάχτη τζακιού και είχε τοποθετηθεί σε σωρό από μπρικέτα στη βεράντα της οικίας.

Η ώρα 00:24, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δίκυκλο όχημα τύπου σκούτερ, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στη μέση του δρόμου στη Λινόπετρα, στην επαρχία Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω δίκυκλο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top