Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Όπως αναφέρει, «για την ιστορική κρίση στην οποία περιήλθε η κεντροδεξιά υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία του Συναγερμού οι οποίες πρέπει να αποδοθούν αφού μάλλον δεν θ' αναληφθούν».
Προέχει όμως, σημειώνει, ότι «η ατομική ευθύνη καθενός μας για την διατήρηση της ενότητας του Συναγερμού αλλά και της παράταξης».
«Η Κύπρος έχει ανάγκη έναν καθαρό Συναγερμό που πορεύεται με αρχές και αξίες μακριά από διαπλοκές κ ετσιθελισμούς. Ο Συναγερμός πρέπει να παραμείνει ισχυρός για το καλό της Κύπρου και της κοινωνίας. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους και ας πράξουν ανάλογα», προσθέτει σε συνέχεια του πιο πάνω τιτιβίσματος.
Δείτε το tweet:
Για την ιστορική κρίση στην οποία περιήλθε η κεντροδεξιά υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία του Συναγερμού οι οποίες πρέπει να αποδοθούν αφού μάλλον δεν θ'αναληφθούν.
— George Pamboridis (@GPamboridis) February 13, 2023
Προέχει όμως η ατομική ευθύνη καθενός μας για την διατήρηση της ενότητας του Συναγερμού αλλά κ της παράταξης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις