Τουρκοκύπριοι επιχείρησαν να περάσουν «οπλοστάσιο» στην Ελλάδα - Κατασχέθηκαν από πιστόλια μέχρι κινητά, κάρτες sim και κάνναβη

Τουρκοκύπριοι επιχείρησαν να περάσουν «οπλοστάσιο» στην Ελλάδα - Κατασχέθηκαν από πιστόλια μέχρι κινητά, κάρτες sim και κάνναβη

Ένα κανονικό οπλοστάσιο επιχείρησαν να περάσουν στην ελληνική επικράτεια από την Τουρκία, τρία άτομα που συνελήφθησαν στα σύνορα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, σαράντα πέντε πιστόλια, -είκοσι μάρκας Blow και 25 μάρκας Walther διαμετρήματος 7,65- και δυο στιλέτα είχαν μεταξύ άλλων, σε ειδική κρύπτη στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, τρία άτομα, κατά την είσοδο τους από την Τουρκία στη χώρα μας, μέσω του τμήματος διαβατηριακού ελέγχου Κήπων.

Πώς έπιασαν στα σύνορα τους Τουρκοκύπριους με τα όπλα

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, περίπου στις 7:00 χθες το απόγευμα, το όχημα με τους δυο άντρες υπηκόους Κύπρου -με καταγωγή από τα κατεχόμενα εδάφη της κυπριακής δημοκρατίας- και τη μια γυναίκα υπήκοο Ηνωμένου Βασιλείου -τουρκοκυπριακής καταγωγής, επιχείρησε να περάσει από το συνοριακό σημείο, όταν έγινε ο έλεγχος. 

Στη ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη,  μαζί με τα όπλα βρέθηκαν και 18 πακέτα τσιγάρα χωρίς την ειδική ταινία δασμών, 27 νομίσματα και 10 τμήματα νομισμάτων που ερευνάται εάν εμπίπτουν στη νομοθεσία περί αρχαιοτήτων. 

Παράλληλα κατασχέθηκαν 9 κινητά τηλέφωνα και 12 κάρτες sim, 1 μεταλλικός τρίφτης κάνναβης καθώς και 700 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE