Τα βρήκε… σκούρα 46χρονη: Κρατούσε μια ψεύτικη κούκλα για βρέφος και ζητούσε ελεημοσύνη - Φωτογραφία

Τα βρήκε… σκούρα 46χρονη: Κρατούσε μια ψεύτικη κούκλα για βρέφος και ζητούσε ελεημοσύνη - Φωτογραφία

Στην σύλληψη 46χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χθες Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, η οποία κρατούσε μια ψεύτικη κούκλα και ζητούσε ελεημοσύνη.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o εκπρόσωπος της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:25 το πρωί (13/02), στην διασταύρωση της λεωφόρου Αγίων Αναργύρων και Αγαπήνωρος, όταν μέλη της τροχαίας που ήταν σε περιπολία εντόπισαν μια γυναίκα να διακινείται πεζή στα φώτα κρατώντας στην αγκαλιά της κάτι που ομοίαζε με μωρό και ζητούσε οικονομική βοήθεια.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι αντί για μωρό, κρατούσε μια ψεύτική κούκλα.  Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στην 46χρονη αλλοδαπή και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφία από την κούκλα που κρατούσε η 46χρονη, η οποία δημοσιεύθηκε στο pafospress:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE