ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ευχαρίστησε τον αστυνομικό που του έσωσε την ζωή ο Μαρίνος από την Λεμεσό - «Σου είμαι ευγνώμων» - Φωτογραφία

Ευχαρίστησε τον αστυνομικό που του έσωσε την ζωή ο Μαρίνος από την Λεμεσό - «Σου είμαι ευγνώμων» - Φωτογραφία

Ένα δημόσιο ευχαριστώ θέλησε να πει στον αστυνομικό που του έσωσε την ζωή την ημέρα των εκλογών, ο Μαρίνος Παρισινός από την Λεμεσό.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή (12/02), ανήμερα του δεύτερου γύρου των Προεδρικών Εκλογών, εργαζόμενος σε εκλογικό κέντρο στη Λεμεσό, κινδύνεψε να πνιγεί.

Το μέλος της δύναμης αντιλήφθηκε πολίτες να καλούν σε βοήθεια, υποδεικνύοντας ένα άντρα, ο οποίος φαινόταν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει επειδή πνιγόταν από κομμάτια φαγητού.

Ο αστυνομικός έσπευσε άμεσα στο σημείο όπου και επενέβη και με θωρακικές συμπιέσεις κατάφερε να σώσει τον εργαζόμενο. Ο άνδρας ανέκτησε τις αισθήσεις του, ενώ δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού ήταν καλά στην υγειά του.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o Mαρίνος Παρισινός ανέβασε φωτογραφία με τον αστυνομικό Αντρεα Αγαθοκλεους γράφοντας:

«Θελω να ευχαριστήσω τα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου που ήταν μαζί μου χθες στο εκλογικό κέντρο και ειδικότερα τον Αντρεας Αγαθοκλεους που η έγκαιρη και άμεση παρέμβασή του αποδείχτηκε σωτήρια για εμένα. Ο Θεός να σας εχει παντα καλά. Σου είμαι ευγνώμων.»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Nα αναφέρουμε επίσης πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πλημμύρισαν» με μηνύματα, τα οποία συγχαίρουν τον αστυνομικό για την πράξη που έκανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:



 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top