Έπαιξε στοίχημα χιλιάδες ευρώ και δεν το πλήρωσε ποτέ - Συνελήφθη 31χρονος

Έπαιξε στοίχημα χιλιάδες ευρώ και δεν το πλήρωσε ποτέ - Συνελήφθη 31χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 17.2.23 και ώρα 22:30 καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων ότι άγνωστος άντρας επισκέφτηκε το πρακτορείο του, παίζοντας στοίχημα ύψους 3.000 ευρώ και ότι αφού καταγράφηκε το στοίχημα στη μηχανή, τότε προσποιήθηκε ότι ξέχασε τα λεφτά του και ότι θα πήγαινε να τα φέρει χωρίς να το πράξει.

Από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στο πρακτορείο στοιχημάτων, φέρεται να αναγνωρίστηκε ο 31χρονος ως το πρόσωπο έπαιξε στοίχημα χωρίς να καταβάλει το ποσό πληρωμής.

Ο 31χρονος κλήθηκε στην Αστυνομία, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η στρατηγική της Κύπρου για τη Γάζα: Ανθρωπισμός, ασφάλεια και ανασυγκρότηση

Η στρατηγική της Κύπρου για τη Γάζα: Ανθρωπισμός, ασφάλεια και ανασυγκρότηση

Η Κύπρος φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταπολεμική ανοικοδόμηση της Γάζας, προτείνοντας ένα σχέδιο έξι σημείων που στοχεύει στην ανθρωπιστική στήριξη, την ασφάλεια και την ανασυγκρότηση της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE