Χάρης Γεωργιάδης: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την προεδρία του ΔΗΣΥ, η παράταξή μας γυρίζει σελίδα»

Χάρης Γεωργιάδης: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την προεδρία του ΔΗΣΥ, η παράταξή μας γυρίζει σελίδα»

Την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για τη θέση του Προέδρου του ΔΗΣΥ ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος, Χάρης Γεωργιάδης.

Εξηγώντας τους λόγους της απόσυρσής του, στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ, στη Λευκωσία, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι τα στενά χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί καθιστούν δύσκολη τη συνέχιση της προσπάθειάς του.

«Το κυριότερο όμως, είναι το γεγονός ότι έχουν διαφοροποιηθεί οι λόγοι που με είχαν ωθήσει να διεκδικήσω. Η αλλαγή είναι δεδομένη, η παράταξή μας γυρίζει σελίδα και αυτό με ικανοποιεί», ανέφερε.

Τέλος ευχαρίστησε θερμά όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητά του, και είπε ότι «πρέπει να παραμείνουμε κοντά στην παράταξη και όλοι να διασφαλίσουμε την ενότητα, τη συνοχή και την αξιοπιστία του Δημοκρατικού Συναγερμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γιατρός Βαγγέλης Γένης

- Σε τρία λεπτά χτύπησαν τα 6,3 και τα 5,8R στην Τουρκία - Δείτε βίντεο

- Αννίτα σε ρόλο… από μηχανής προέδρου στον ΔΗΣΥ-Πιέσεις σε Αβερωφ

- Έξω Φρενών υποψήφιος για πρόσληψη στην Πυροσβεστική – Όσα καταγγέλει στο ThemaOnline

- Προεδρία ΔΗΣΥ: Υπεβαλε επίσημα υποψηφιότητα ο Δημήτρης Δημητρίου - Βίντεο

- Σε «θρίλερ» εξελίσσονται οι εκλογές στον ΔΗΣΥ - Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Αβέρωφ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE