Παραλογισμός Πούτιν: «Θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον εκφυλισμό» - «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας»

Παραλογισμός Πούτιν: «Θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον εκφυλισμό» - «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας»

Ομιλία, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση του ενός έτους από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία, πραγματοποίησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Ρώσος πρόεδρος, εκτός από τον πόλεμο στην Ουκρανία και την επίθεση στην Δύση, αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν τη χώρα του. Ανάμεσα σε οικονομία και μελλοντικά σχέδια υποδομής, ο Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε για τους LGBT, εξαπολύοντας εκ νέου πυρά προς τους δυτικούς.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο Πούτιν τόνισε: «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Έτσι λένε τα ιερά κείμενα κάθε θρησκείας της Γης».

«Ωστόσο, η Δύση αμφισβητεί αυτά τα ιερά κείμενα. Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την υποβάθμιση και τον εκφυλισμό. Θα το κάνουμε», πρόσθεσε, καταχειροκροτούμενος.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες BBC

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE