ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αποχαιρετούν» τον Αβέρωφ μέλη του ΔΗΣΥ - Τα συγκινητικά μηνύματα και τα «ευχαριστώ»

«Αποχαιρετούν» τον Αβέρωφ μέλη του ΔΗΣΥ - Τα συγκινητικά μηνύματα και τα «ευχαριστώ»

Αποχαιρετιστήρια μηνύματα έστειλαν μέλη του ΔΗΣΥ προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά την απόφαση του για απόσυρση της υποψηφιότητας του για την προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Δείτε τα σχετικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Νίκος Τορναρίτης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΔΗΣΥ)

«Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια τον Αβέρωφ για την ευθύνη και την αξιοπρέπεια που έδειξε, προτάσσοντας την ενότητα και την προοπτική του Δημοκρατικού Συναγερμού».

Μιχάλης Σοφοκλέους (μέλος ΔΗΣΥ)

«Ένα οφειλόμενο Ευχαριστώ

Με την αποχώρηση του Αβέρωφ Νεοφύτου από την προεδρία, κλείνει ένα ακόμη μεγάλο ιστορικό κεφάλαιο για τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Και ακόμη και αν τα σημερινά γεγονότα προκλήθηκαν λόγω της ήττας των προεδρικών, πιστεύω ότι όλοι μας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς ένα πρόεδρο που για δέκα χρόνια ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Για την ακρίβεια έμπαινε πάντοτε πρώτος στη φωτιά. Η προσφορά του προέδρου Αβέρωφ Νεοφύτου στην Κύπρο είναι μεγάλη. Το 2013 στην οικονομική κρίση, στην κρίση της πανδημίας, στη Βουλή και σε όλα τα κρίσιμα νομοσχέδια που αν δεν ψηφίζονταν, όλοι οι πολίτες θα αντιμετωπίζαμε τεράστια προβλήματα. Οι μάχες που έδωσε για το Συναγερμό, κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Είτε συμπαθεί κάποιος τον Αβέρωφ είτε όχι, ουδείς αμφισβήτησε ποτέ τις μεγάλες του ικανότητες και την τετράγωνη του σκέψη. Ο Αβέρωφ έδωσε σε πάρα πολλούς πάρα πολλά και πήρε πίσω πάρα πολύ λιγότερα. Η σημερινή του απόφαση είναι γενναία και δείχνει το πόσο ψηλά θέτει την ενότητα και το καλό της παράταξης. Προσωπικά δεν μπορώ να είμαι αγνώμων στον ηγέτη που με απέτρεψε από το να αποχωρήσω οριστικά από την πολιτική. Αισθάνομαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη του σε εμένα σε πολύ σημαντικές στιγμές. Ακόμη περισσότερο για την ύψιστη τιμή της ανάθεσης σε μένα της ιδεολογικοπολιτικής ανασυγκρότησης της παράταξης, που κορυφώθηκε στο Συνέδριο του περασμένου Ιουνίου. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι κεφάλαιο για την Κύπρο και εύχομαι να παραμείνει μάχιμος. Οι παρεμβάσεις του πάντοτε θα είναι πολύτιμες και για τον τόπο και την παράταξη μας. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός συνεχίζει. Η επόμενη μας μέρα μπορεί και πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη και το αποτύπωμα του Συναγερμού να είναι ακόμη πιο σημαντικό από το ήδη τεράστιο που έχει στην πολιτική ζωή του τόπου. Πάντα με οδηγό τις αξίες και τις αρχές μας, δυνατοί και ενωμένοι να πετύχουμε για το καλό της πατρίδας μας και των πολιτών της.

Αβέρωφ Νεοφύτου, σε ευχαριστούμε.»

Ευθύμιος Δίπλαρος ( Βουλευτής ΔΗΣΥ)

«Πρόεδρε Αβέρωφ, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την μεγάλη προσφορά σου στη παράταξη αλλά και για την στήριξη σου, στις δύσκολες μας προσωπικές στιγμές.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξω Φρενών υποψήφιος για πρόσληψη στην Πυροσβεστική – Όσα καταγγέλει στο ThemaOnline

Προεδρία ΔΗΣΥ: Υπεβαλε επίσημα υποψηφιότητα ο Δημήτρης Δημητρίου - Βίντεο

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων στα ταμεία των καταστημάτων - Καταγγελία για μηδενικό έλεγχο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top