Στο «κελί» για τριάμισι χρόνια 23χρονος - Κρίθηκε ένοχος για εμπρησμό αυτοκινήτου

Στο «κελί» για τριάμισι χρόνια 23χρονος - Κρίθηκε ένοχος για εμπρησμό αυτοκινήτου

Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα, σε 23χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση εμπρησμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος είχε συλληφθεί στις 08/07/2022, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου. Ο εμπρησμός του οχήματος διαπράχθηκε το μεσημέρι της 4ης Ιουλίου 2022, στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12μ., λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λεμεσού, παρά τα Κλαυδιά, καίγεται αυτοκίνητο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το εν λόγω όχημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, ενώ από περεταίρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο από τις 22 Ιουνίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξω Φρενών υποψήφιος για πρόσληψη στην Πυροσβεστική – Όσα καταγγέλει στο ThemaOnline

Προεδρία ΔΗΣΥ: Υπεβαλε επίσημα υποψηφιότητα ο Δημήτρης Δημητρίου - Βίντεο

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων στα ταμεία των καταστημάτων - Καταγγελία για μηδενικό έλεγχο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της, με το ΑΚΕΛ να μεταφέρει την τελική ευθύνη λήψης αποφάσεων στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία συνέρχεται σήμερα, στις 3.00 το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE