ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόδραση κρατούμενου: Σε διαθεσιμότητα δύο Αστυνομικοί - Παραμένει άφαντος

Απόδραση κρατούμενου: Σε διαθεσιμότητα δύο Αστυνομικοί - Παραμένει άφαντος

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν μετά από οδηγίες του Αρχηγού της Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου, δύο μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας σε σχέση με την απόδραση από νόμιμη κράτηση το βράδυ της Τρίτης, ενός προσώπου ηλικίας 23 ετών, την ώρα που βρισκόταν στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας έχουν σήμερα τεθεί σε διαθεσιμότητα δύο μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της ΑΔΕ Λάρνακας, αναφορικά με την απόδραση του 23χρονου κρατούμενου από τα γραφεία του Τμήματος".

 Πρόσθεσε ότι «σε εξέλιξη βρίσκονται οι εξετάσεις και έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του 23χρονου και αναζητούνται οι κινήσεις του μέσω κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης. Ταυτόχρονα η Αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες για εντοπισμό του μέσω φιλικών του προσώπων». Ερευνώνται, επίσης, πιθανοί τρόποι διαφυγής του, ενώ ελέγχονται και τα σημεία διέλευσης προς τις κατεχόμενες περιοχές.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Χατζηγιασεμή είπε πως «η έκθεση γεγονότων που ζήτησε το πρωί ο Αρχηγός Αστυνομίας από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρνακας, έχει ήδη προωθηθεί προς τον κ. Παπαθεοδώρου. Οι οδηγίες για να τεθούν σε διαθεσιμότητα τα δύο μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, δόθηκαν από τον Αρχηγό της Δύναμης ύστερα από τη μελέτη της έκθεσης γεγονότων».

Ταυτόχρονα «αναμένεται να διοριστεί ερευνών αξιωματικός, ο οποίος θα διερευνήσει την πιθανότητα διάπραξης πειθαρχικών αδικημάτων από τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας».

Το στόρι

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της Τρίτης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, αφού θεωρήθηκε ύποπτος για υποθέσεις που αφορούν διαρρήξεις και κλοπές από δύο πρακτορεία στοιχημάτων και ενός περιπτέρου που διαπράχθηκαν φέτος στην επαρχία Λάρνακας. Ο ύποπτος ενώ βρισκόταν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, κατάφερε κάτω από άγνωστες μέχρι συνθήκες να αποδράσει γύρω στις 19.30 χθες το βράδυ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top