Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η PEGA απειλείται με μήνυση από την Intellexa - Καταγγελία Γερμανίδας Ευρωβουλευτή

Η PEGA απειλείται με μήνυση από την Intellexa - Καταγγελία Γερμανίδας Ευρωβουλευτή

Η ερευνητική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση της χρήσης του λογισμικού Pegasus (PEGA) απειλείται με μήνυση από την εταιρία Intellexa του Ταλ Ντιλιάν, καταγγέλλει σε ανάρτησή της στο Twitter η Ευρωβουλευτής και μέλος της PEGA Χάνα Νόιμαν (Πράσινοι, Γερμανία), αναρτώντας επιστολή την οποία έλαβε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής από τους δικηγόρους της εταιρίας.

«Αν διερωτηθήκατε ποτέ γιατί τα μέλη της Βουλής έχουν βουλευτική ασυλία - η Intellexa απειλεί να μηνύσει ολόκληρη την @EP_PegaInquiry για το προσχέδιο έκθεσής της» ανέφερε η κ. Νόιμαν.

«Μάλλον κάποιος δεν καταλαβαίνει πως εδώ είμαστε οι νομοθέτες» πρόσθεσε.

Η επιστολή, στην οποία δεν αναγράφεται ημερομηνία, απευθύνεται στον πρόεδρο της PEGA Γερούν Λενάερς (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Κάτω Χώρες) και υπογράφεται από δικηγορική εταιρία από την Αθήνα η οποία παρουσιάζεται ως νομικός εκπρόσωπος της Intellexa.

Σύμφωνα με το κείμενο, σκοπός της επιστολής είναι να ενημερώσει τον επικεφαλής της PEGA πως έχει λάβει οδηγίες από την Intellexa να εξετάσει «ορισμένες πτυχές σε σχέση με τη νομιμότητα και την ουσία των ενεργειών της επιτροπής PEGA σε σχέση με την εταιρεία».

«Η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης των κατάλληλων ενεργειών προς την κατεύθυνση των επιχειρημάτων της κατά των ανωτέρω ενεργειών καθώς και της δημοσίευσης της επιτροπής PEGA» προστίθεται.

Σύμφωνα με την επιστολή, η εταιρεία αναμένεται να επανέλθει με την επίσημη θέση ή αιτιάσεις εντός 21 ημερών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Όλα ανοιχτά στη Νέα Υόρκη - Ξεκαθάρισμα προθέσεων από Γκουτέρες

«Απογειώθηκαν» οι αφίξεις τουριστών τον Αύγουστο στην Κύπρο – Από αυτές τις χώρες ήρθαν οι περισσότεροι

«Φούλαραν» οι θάλαμοι του Μακάρειου - Ποιος ο λόγος - Γιατί προβληματίζουν οι εισαγωγές βρεφών και νηπίων

Εν αναμονή της αναλογιστικής μελέτης για το πέναλτι 12% στις συντάξεις το Υπ. Εργασίας - Πότε αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις

Το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Σοφία – «Ήσουν η ελπίδα και η αισιοδοξία…» - Πότε θα γίνει η κηδεία  

Εργάτες καταπλακώθηκαν από όγκους χώματος - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Πήγε στο ταχυδρομείο φορτωμένος με κάνναβη 18χρονος - Προδόθηκε από την μυρωδιά



Λετυμπιώτης για υπερωρίες: «Δεν υπέγραψα εικονικές - Είχα πιστοποιήσει για το πού βρίσκονταν συγκεκριμένα άτομα»

Λετυμπιώτης για υπερωρίες: «Δεν υπέγραψα εικονικές - Είχα πιστοποιήσει για το πού βρίσκονταν συγκεκριμένα άτομα»

Για το θέμα που προέκυψε με την καταβολή υπερωριών στην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Δόξα Κωμοδρόμου, μίλησε σήμερα (22/9) το πρωί ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top