Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική – Τι είπε η σύντροφός του

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική – Τι είπε η σύντροφός του

Στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και όπως είπε η σύντροφός του, Έλενα, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. «Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν, σε δύο ώρες θα ξέρουμε περισσότερα αλλά είναι δύσκολα πάλι, αλλά είναι αισιόδοξοι», ανέφερε η Έλενα Μαστραγγελή στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Και συνέχισε: «Δύο τρεις μέρες είχε μια ίωση, αλλά χθες επιδεινώθηκε πάρα πολύ η αναπνοή του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, τον έβαλαν στην εντατική για να δουν από που προήλθε όλο αυτό το πρόβλημα. Δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση. Είναι πολύ ευαίσθητος τα τελευταία χρόνια στην υγεία του. Ελπίζω να βγει σύντομα και να είναι γερός».

«Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: newsbeast.gr

Σφίγγα ο Χριστοδουλίδης για τους διορισμούς - Αποφάσεις το Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE