ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα για διάρρηξη - Βρήκαν στην κατοχή τους ρολόγια, κοσμήματα και laptops

Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα για διάρρηξη - Βρήκαν στην κατοχή τους ρολόγια, κοσμήματα και laptops

Στη σύλληψη δύο προσώπων, γυναίκας ηλικίας 54 και άντρα ηλικίας 19 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία της 54χρονης, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αριθμό κοσμημάτων, μεταξύ των οποίων και κοσμήματα που είχαν κλαπεί από κατοικία στη Λεμεσό, μετά από διάρρηξη της.

Στη σύλληψη των δύο υπόπτων οδήγησαν στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των ερευνών από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, σχετικά με καταγγελία για διάρρηξη κατοικίας στη Λεμεσό, την περασμένη Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου. Από την κατοικία, σύμφωνα με την καταγγελία, κλάπηκαν διάφορα κοσμήματα από χρυσό, όπως καδένες, σκουλαρίκια, βραχιόλια, και δακτυλίδια.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας σε αδειούχο κατάστημα αγοραπωλησίας πολύτιμων μετάλλων, στη Λεμεσό, διαπιστώθηκε ότι η 54χρονη ύποπτη την ίδια μέρα που διαπράχθηκε η διάρρηξη κατοικίας, μετέβηκε στο υποστατικό και πώλησε ένα σκουλαρίκι από χρυσό, το οποίο φέρεται να κλάπηκε από την κατοικία που είχε διαρρηχθεί. Εναντίον της 54χρονης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτή συνελήφθη χθες για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Της σύλληψης της 54χρονης ακολούθησε έρευνα στην κατοικία της, όπου τα μέλη του ΤΑΕ εντόπισαν αριθμό κοσμημάτων που φέρονται να είναι μέρος της περιουσίας που κλάπηκε από την κατοικία που είχε διαρρηχθεί. Εντόπισαν επίσης διάφορα άλλα κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για την κατοχή των οποίων η 54χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Αυτή συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων που γίνονται ώστε να διαφανεί εάν η ευρεθείσα περιουσία είναι κλοπιμαία.

Στοιχεία κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων προέκυψαν και εναντίον 19χρονου, οικείου της 54χρονης ύποπτης. Αυτός επίσης συνελήφθη χθες, με δικαστικό ένταλμα.

Σφίγγα ο Χριστοδουλίδης για τους διορισμούς - Αποφάσεις το Σαββατοκύριακο

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top