Βρήκαν τον 25χρονο που καταζητείτο για διάρρηξη κατοικίας στο Παραλίμνι - Του πέρασαν χειροπέδες

Βρήκαν τον 25χρονο που καταζητείτο για διάρρηξη κατοικίας στο Παραλίμνι - Του πέρασαν χειροπέδες

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 12/02/2023, στην περιοχή Προφήτη Ηλία, στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που προχώρησαν στη σύλληψη του δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, που είχε εκδοθεί για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Αυτός μεταφέρθηκε στη συνέχεια στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου, που διερευνά την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Ο δεύτερος ύποπτος, άντρας ηλικίας 30 ετών, είχε εντοπιστεί και συλληφθεί στις 21 Φεβρουαρίου, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε, αφού προηγουμένως από τις εξετάσεις που έγιναν εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σφίγγα ο Χριστοδουλίδης για τους διορισμούς - Αποφάσεις το Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE