Ανεβαίνει η θερμοκρασία και εμφανίζεται η σκόνη - Με τι καιρό θα κάνουμε Καρναβάλι και Καθαρά Δευτέρα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και εμφανίζεται η σκόνη - Με τι καιρό θα κάνουμε Καρναβάλι και Καθαρά Δευτέρα

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν λίγες μεμονωμένες βροχές στα ορεινά και στα βορειοδυτικά παράλια.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής, στην ατμόσφαιρά ενδέχεται κατά διαστήματα να αιωρείται αραιή σκόνη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα στα νότια και τα δυτικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σημειωθεί τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Καθαρά Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τέταρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατά το τριήμερο αισθητή άνοδο και θα κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 24 εκατοστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Νέα θεσμική σύγκρουση μεταξύ της Αρχής κατά της Διαφθοράς και του Γενικού Εισαγγελέα για μια… παρεξήγηση. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τρεις υποθέσεις διαφθοράς που στάλθηκαν από την Αρχή, αλλά κόλλησαν στην Νομική Υπηρεσία. Θέση που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE