Έβαλαν φωτιά σε αίθουσα γυμνασίου στη Λεμεσό - Εντατικές έρευνες από τις Αρχές

Έβαλαν φωτιά σε αίθουσα γυμνασίου στη Λεμεσό - Εντατικές έρευνες από τις Αρχές

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία για φωτιά που ξέσπασε στο Γυμνάσιο Ύψωνα στη Λεμεσό.

Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά, που ξέσπασε στις 09:15 το πρωί στην αίθουσα καθηγητών του Γυμνασίου του Ύψωνα, οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες φαίνεται να έσπασαν γυαλί της αίθουσας και πιθανόν να έριξαν εύφλεκτη ύλη εντός, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, η οποία κατασβέστηκε με λάστιχο νερού από τα μέλη της σχολικής εφορείας, που έσπευσαν στο σημείο μετά που ήχησε το σύστημα συναγερμού.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε ένα ψυγείο και έναν καναπέ, ενώ μαύρισαν και οι τοίχοι της αίθουσας καθηγητών.

Οι δράστες προέβησαν και σε διάφορους βανδαλισμούς στο σχολείο αφού έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και έσπασαν γυαλιά σε διάφορες αίθουσες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE