Άγρια συμπλοκή στον Κοτσιάτη - Δύο τραυματίες μετά από μαχαιρώματα - Οικονομικές διαφορές πίσω από τον καυγά

Άγρια συμπλοκή στον Κοτσιάτη - Δύο τραυματίες μετά από μαχαιρώματα - Οικονομικές διαφορές πίσω από τον καυγά

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (26/2) στον Κοτσιάτη της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:00 εντόπισαν δυο πρόσωπα τραυματισμένα από μαχαιρώματα, ο ένας στα χέρια και ο άλλος στην πλάτη. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τα αιτία του καυγά φαίνεται να ήταν οικονομικές διαφορές.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο και μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση τους ενός να κρίνεται σοβαρή, αφού χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σημειώνεται ότι η σκηνή αποκλείστηκε για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE