Μαχαίρωσε τον σκύλο του γείτονά του 53χρονος - Του πέρασαν χειροπέδες

Μαχαίρωσε τον σκύλο του γείτονά του 53χρονος - Του πέρασαν χειροπέδες

Χειροπέδες σε 53χρονο πέρασαν οι Αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας (27/2) στην Πάφο, αφού επιτέθηκε με μαχαίρι στον σκύλο του γείτονά του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 53χρονος μαχαίρωσε τον σκύλο του γείτονα διότι επιτέθηκε στον δικό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος μετέφερε τον σκύλο του σε κτηνιατρική κλινική για περίθαλψη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο σκύλος κατέληξε χθες (27/2).

Ο 53χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE