Έλεγε ότι δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική ο Χατζηγιάννης - «Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν είμαι κομματικοποιημένος»
28.02.2023 - 08:46
Μέλος του νέου Υπουργικού σχήματος του νεοκλεγέντα Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ως Υφυπουργός Πολιτισμού, θα είναι ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η σχετική ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Παρ’ όλα αυτά, αίσθηση προκαλεί συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Τάσο Τρύφωνος το 2017, όταν κλήθηκε να απαντήσει κατά πόσον θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική, με τον ίδιο να απαντά πως, «όχι δεν μου έχουν προτείνει και δεν θα το έκανα και ποτέ. Εγώ δεν είμαι πολιτικοποιημένος άνθρωπος. Δεν είμαι κομματικοποιημένος. Είμαι πολιτικοποιημένος σε βαθμό που αφορά τα κοινά, αυτά που επηρεάζουν τη μεγαλύτερη μάζα, την κοινωνία».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε όπως προβεί στις ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των μελών της κυβέρνησης: