Δραματική έκκληση για αίμα - Χαμηλά τα αποθέματα σύμφωνα με το Κέντρο Αίματος - Πού βρίσκονται οι σταθμοί αιμοδοσίας

Δραματική έκκληση για αίμα - Χαμηλά τα αποθέματα σύμφωνα με το Κέντρο Αίματος - Πού βρίσκονται οι σταθμοί αιμοδοσίας

Το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας ανακοινώνει ότι λόγω μεγάλων αναγκών που προκύπτουν καθημερινά σε αίμα και των χαμηλών αποθεμάτων που υπάρχουν, προκύπτει ανάγκη για προσέλευση αιμοδοτών στους σταθμούς αιμοδοσίας.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι οι ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας των σταθμών αιμοδοσίας, καθώς επίσης και όλα τα σημεία αιμοδοσίας για την εβδομάδα 27 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου 2023, αναφέρονται αναλυτικά εδώ.

Καλεί όλους τους αιμοδότες όπως προσέλθουν για να αιμοδοτήσουν.

Οι σταθμοί αιμοδοσίας βρίσκονται στη Λευκωσία στον 1ο όροφος Κέντρου Υγείας Έγκωμης στη Λεωφόρο Νίκου Κρανιδιώτη και Μακεδονίας Γωνία, Έγκωμη (πλησίον υπεραγοράς ΆλφαΜέγα) Τηλέφωνο: 22809098, 22809052, 22809048, στη Λεμεσό στην Αίθουσα Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, Τηλέφωνο: 96651547, στη Λάρνακα στον 3ο όροφο της νέας πτέρυγας Γενικού Νοσοκομείου, Τηλέφωνο: 24800402, στην Πάφο στη Βασιλέως Κωνσταντίνου 89 Royal Business Centre, Τηλέφωνο: 99889711 και στην Αμμόχωστο στο Οίκημα πρώην συνεργατικής απέναντι από την Εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας, Τηλέφωνο: 96651537.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στην τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, με ρεαλισμό και έχοντας γνώση στις προκλήσεις που υπάρχουν, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE