Τουρκία: Μοίρασε χρήματα σε παιδιά ο Ερντογάν – Έξω φρενών ο Κιλιντσάρογλου - «Δεν εξαγοράζεται η ανθρώπινη βούληση…»

Τουρκία: Μοίρασε χρήματα σε παιδιά ο Ερντογάν – Έξω φρενών ο Κιλιντσάρογλου - «Δεν εξαγοράζεται η ανθρώπινη βούληση…»

Εξοργισμένος με την κίνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μοιράσει χρήματα σε παιδιά που έπληξε ο σεισμός στην Τουρκία εμφανίστηκε ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Μπορείς να εξαγοράσεις τη ανθρωπινή βούληση με χρήματα;» αναρωτήθηκε ο Κιλιτσντάρογλου προσθέτοντας: «Την πιο πονεμένη μέρα λες “θα σου δώσω χρήματα;”… Για όνομα του Θεού».

«Μην κοιτάτε που κλαίνε. Δεν κλαίνε, λένε: ''μπορούμε να προσελκύσουμε τους ανθρώπους μοιράζοντας χρήματα;''» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ηγέτη του CHP «ο Ερντογάν δηλώνει “Δυο μέρες δεν κάναμε τίποτα ζητώ ταπεινά συγγνώμη'”. Φίλοι, δεν υπάρχει συγχώρεση όταν επιβουλεύεσαι το λαό… Εσείς κάνατε τις παραβιάσεις (στους αντισεισμικούς κανονισμούς), το κάνατε επίτηδες».

Στο βίντεο ο Πρόεδρος της Τουρκίας μοιράζει χρήματα σε παιδιά:

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE