«Έντονη» η Θεοχάρους για τον διορισμό Γιωργαλλά: «Δεν είχε την αποδοχή της Αλληλεγύης»

«Έντονη» η Θεοχάρους για τον διορισμό Γιωργαλλά: «Δεν είχε την αποδοχή της Αλληλεγύης»

Σε νέα ανάρτηση στο Twitter προχώρησε η Ελένη Θεοχάρους, μετά την παραίτηση της από την Προεδρία του Κινήματος Αλληλεγγύη.

Απαντώντας στα όσα έχουν λεχθεί μετά την παραίτηση της, η κα. Θεοχάρους επιβεβαίωσε πως υπήρξε εσωτερική διένεξη στην Αλληλεγγύη, η οποία προκλήθηκε από λανθασμένους χειρισμούς άλλων κομμάτων.

Την ίδια στιγμή, η κα. Θεοχάρους ανέφερε ότι ο διορισμός του Μιχάλη Γιωργάλλα στη θέση του Υπουργού Άμυνας δεν ήταν σε γνώση της Αλληλεγγύης και ούτε είχε την αποδοχή της.

Δείτε την ανάρτηση της κα. Θεοχάρους:

«Η Αλληλεγγύη δεν έπαψε να στηρίζει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Υπήρξε εσωτερική διένεξη στην Αλληλεγγύη γιατί από λάθος χειρισμούς άλλων κομμάτων- Προέδρου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο διορισμός Γιωργάλλα ήταν εν γνώσει και είχε την αποδοχή της Αλληλεγγύης. Ό εστί αναληθέστατον!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE