Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Μαμά μου έλα να με πάρεις!» - Συγκλονίζει η 22χρονη που γλύτωσε από τα συντρίμμια

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Μαμά μου έλα να με πάρεις!» - Συγκλονίζει η 22χρονη που γλύτωσε από τα συντρίμμια

Τις στιγμές τρόμου που βίωσε μία 22χρονη η οποία βρίσκεται μεταξύ των επιζώντων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη Λάρισα, περιέγραψε ο πατέρας της. Η νεαρή κοπέλα ήταν από τους ελάχιστους επιβάτες που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62.

«Ταξίδευε από Καρδίτσα για Θεσσαλονίκη μόνη της. Είχε κάποιες φίλες στο τρένο. Ήταν τυχερή στην ατυχία της», είπε αρχικά ο πατέρας της 22χρονης μιλώντας στον Ant1. «Σηκώνει το τηλέφωνο η γυναίκα μου. Ακούω ένα ουρλιαχτό ”Μαμά μου έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά” είπε και μας έκλεισε το τηλέφωνο», πρόσθεσε ο άνδρας.

Μιλώντας για τις εικόνες που είδε όταν έφτασε στον τόπο της τραγωδίας ανέφερε πως «φεύγω για Λάρισα και παίρνω το 100 και ρωτάω: Πού έγινε το ατύχημα; Περίπου στα Τέμπη, μου λένε. Πήγα εκεί, βρήκα ένα ασθενοφόρο το ακολούθησα και έφτασα πιο γρήγορα. Μια κατάσταση δραματική δεν σας περιγράφω τι έβλεπα».

«Φώναζα ”Κατερίνα – Κατερίνα”! Καθόταν στο τσιμέντο και τη βλέπω από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα που δεν ήταν δικά της, αλλά, από άλλα παιδιά που χτύπησαν μέσα στο τρένο. Σώθηκε επειδή βγήκε από το απέναντι παράθυρο στα χωράφια», είπε σχετικά με τον τρόπο που η κόρη του κατάφερε να σωθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE