Υπέγραψε το νόμο για τις τιμές των καυσίμων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Σε ισχύ από απόψε

Υπέγραψε το νόμο για τις τιμές των καυσίμων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Σε ισχύ από απόψε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έχει ήδη υπογράψει τον νόμο με τον οποίο δίδεται παράταση στη μείωση των φόρων στα καύσιμα μέχρι τις 4 Μαΐου 2023, μετά την έγκριση του σχετικού νομοσχεδίου σήμερα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ απόψε μετά τη σχετική δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι, η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε ομόφωνα νόμο για μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα με ισχύ από 3 Μαρτίου μέχρι 4 Μαΐου. Παράλληλα βουλευτές εξέφρασαν την απαίτηση όπως η αρμόδιες υπηρεσίες εφαρμόσουν τον νόμο αυτό από τα μεσάνυχτα απόψε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE