Επίθεση σε λειτουργό του ΕΕΕ - Τα έσπασε όλα - Στο νοσοκομείο τουλάχιστον ένα πρόσωπο

Επίθεση σε λειτουργό του ΕΕΕ - Τα έσπασε όλα - Στο νοσοκομείο τουλάχιστον ένα πρόσωπο

Γύρω στις 11 το πρωί σήμερα Παρασκευή στα κεντρικά γραφεία του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος στη Λευκωσία, άνδρας εισήλθε στον χώρο προκαλώντας πανικό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο άνδρας έσπασε ένα τζάμι, χτύπησε ένα λειτουργό και προκαλούσε ανησυχία.

Η Αστυνομία μετέβει άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό ενώ τουλάχιστον ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

*φωτογραφία αρχείου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE