Εντόπισε πορτοφόλι με 288 ευρώ και το παρέδωσε στην Αστυνομία - Συνταξιούχος 76 ετών ο κάτοχος - «Δεν πίστευα ότι θα βρεθεί»

Εντόπισε πορτοφόλι με 288 ευρώ και το παρέδωσε στην Αστυνομία - Συνταξιούχος 76 ετών ο κάτοχος - «Δεν πίστευα ότι θα βρεθεί»

Πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €288 παρέδωσε σήμερα στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου 43 χρόνος από το Παραλίμνι, κάτοικος Σωτήρας το οποίο εντόπισε σε ανοικτό χώρο στο Παραλίμνι.

Το πορτοφόλι δεν περιείχε κανένα αναγνωριστικό στοιχείο του ιδιοκτήτη του πέραν τριών φωτογραφιών μελών της οικογένειας του.

Μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου μετά από αξιολόγηση πληροφοριών εντόπισαν τον κάτοχο του πορτοφολιού ο οποίος πρόκειται για 76 χρόνο συνταξιούχο από το Παραλίμνι ο οποίος με την θέα των αστυνομικών στην οικία του και την ταυτόχρονη παράδοση του πορτοφολιού του εμφανές συγκινημένος ευχαρίστησε την αστυνομία και τον πολίτη που παρέδωσε το πορτοφόλι του. Χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια ανέφερε «Δεν πίστευα ότι θα βρεθεί».

Η Αστυνομία συνεχάρη τον 43χρονο για την αξιέπαινη πράξη του και τέτοιες ενέργειες αποτελούν φως και παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE