Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία : Σύλληψη 38χρονου - Με κάταγμα κρανίου ο 26χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία : Σύλληψη 38χρονου - Με κάταγμα κρανίου ο 26χρονος

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού, διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο πρόσωπο, το οποίο παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν τόσο στο Νοσοκομείο, όσο και στη σκηνή που εντοπίστηκε το τραυματισμένο πρόσωπο και διεξήγαγαν επιτόπιες εξετάσεις.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για νεαρό άντρα ηλικίας 26 ετών, ο οποίος έφερε κάταγμα κρανίου και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη άντρα ηλικίας 38 ετών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE