Έκλεψε ποδήλατο έξω από οικία - Βρήκαν κι άλλα στο σπίτι του - Στο κελί 20χρονος

Έκλεψε ποδήλατο έξω από οικία - Βρήκαν κι άλλα στο σπίτι του - Στο κελί 20χρονος

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λευκωσίας ότι την 1η Μαρτίου 2023 κλάπηκε το ποδήλατο του το οποίο βρισκόταν στον εσωτερικό χώρο πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, γύρω στις 9 το πρωί χθες, εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στη Λευκωσία ένα πρόσωπο το οποίο είχε στην κατοχή του ποδήλατο το οποίο έμοιαζε στην περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία.

Πρόκειται για 20χρονο κάτοικο Λευκωσίας ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, αφού το ποδήλατο αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 20χρονου όπου εντοπίστηκαν άλλα 2 ποδήλατα, ένα ηλεκτρικό σκούτερ καθώς και ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα.

Σημειώνεται πως ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Έντονες αντιδράσεις και πολιτικούς τριγμούς προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο στην πλατφόρμα Χ, το οποίο εμφανίστηκε προχθες το απόγευμα από λογαριασμό με το όνομα Emily Thompson και περιλαμβάνει συνομιλίες που παραπέμπουν σε ζητήματα χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και σε ευρύτερες αναφορές γύρω από τη λειτουργία του Προεδρικού.