Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα - Υπέκυψε στα τραύματά του 65χρονος - Έπεσε από ύψος ενώ εργαζόταν σε εργοτάξιο

Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα - Υπέκυψε στα τραύματά του 65χρονος - Έπεσε από ύψος ενώ εργαζόταν σε εργοτάξιο

Γεωργιανός 65 ετών που εργαζόταν σε εργοληπτική εταιρεία τραυματίστηκε από πτώση και κατέληξε χθες Παρασκευή το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2023 στη Χλώρακα της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, αρχικά ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και αργότερα την ίδια μέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του. Έφερε τραύματα και κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος 65χρονος φαίνεται να έπεσε από ύψος τεσσάρων περίπου μέτρων σε εργοτάξιο υπό ανέγερσης κατοικίας.

Αναμένεται ο καθορισμός της ημερομηνίας για τη διεξαγωγή της νενομισμένης νεκροτομής από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας σε συνεργασία με την Αστυνομία διερευνούν τα αίτια του εργατικού ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE