LIKE ONLINE

Εμφανίστηκε με φόρεμα των 5 δολαρίων σε πάρτι των Grammy και έγινε θέμα συζήτησης

Εμφανίστηκε με φόρεμα των 5 δολαρίων σε πάρτι των Grammy και έγινε θέμα συζήτησης

Η Influencer Sarah Perl ήλπιζε να παρακολουθήσει μια μέρα την Εβδομάδα Μόδας – και το έκανε για πρώτη φορά φέτος.

Η Sarah Perl, η οποία ήταν καλεσμένη στο pre-party των Grammys, αποφάσισε να ντυθεί με ένα φόρεμα, το οποίο κόστιζε μόλις 5 δολάρια, δηλαδή περίπου 4,70 ευρώ. Για να προετοιμαστεί για το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, όπου και έγινε το pre-party, η κάτοικος – πλέον – του Λος Άντζελες, μάζεψε τα ρούχα της μητέρας της, μαζί με το φωτεινό πορτοκαλί φόρεμα των 5 δολαρίων που αγόρασε από το ράφι εκπτώσεων σε μια μπουτίκ στη Σάντα Μόνικα.

 

«Όλοι έρχονται σε αυτές τις επιδείξεις μόδας, στην πρώτη σειρά σαν σχεδιαστές, στολισμένοι με Prada, Gucci», δήλωσε η 22χρονη Perl στη New York Post. «Και όλοι κυκλοφορούν με το μικρόφωνο…
“Τι φοράς;”. Και εγώ λέω, “Zara … και θα το επιστρέψω αύριο”. Αυτή είμαι εγώ».

Σύμφωνα με το New York Post, η Perl φορούσε πάντα μεταχειρισμένα ρούχα στα νιάτα της και δεν μπορεί να απαλλαγεί από τη συνήθεια να αγοράζει φτηνά και μεταχειρισμένα ρούχα. «Μεγαλώνοντας, η μόδα δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου, γιατί απλά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ρούχα», είπε σε ένα βίντεο στο TikTok που δημοσίευσε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας.

 

@priestessprincess #nyfw #newyorkcity #nyfw2023 #newyorkfashionweek ♬ original sound - priestess princess

Ωστόσο, τώρα έχει τη δυνατότητα να γεμίζει την ντουλάπα της με πολυτελείς μάρκες. Κερδίζει 40.000 δολάρια το μήνα, κυρίως από την πώληση των μαγνητοσκοπημένων μαθημάτων της, τα οποία βασίζονται στην πεποίθηση ότι οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας.

Ο διαδικτυακός δρόμος της προς την επιτυχία ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2020, όταν ήταν δευτεροετής φοιτήτρια στο κολέγιο, σπουδάζοντας ιστορία και έκανε μαθήματα, ώστε να γίνει καθηγήτρια. Ξεκίνησε μια σελίδα στο TikTok με το όνομα HotHigh Priestess, κάνοντας αναγνώσεις καρτών ταρώ. Μέσα σε μόλις ένα χρόνο, είχε 1 εκατομμύριο ακολούθους. Τώρα είναι περισσότεροι από 2 εκατομμύρια.

«Τα πρώτα βίντεο που δημοσίευσα είχαν αμέσως εκατομμύρια προβολές. Ήταν … απολύτως εξωπραγματικό», εξήγησε. Η λεγόμενη πνευματική επιρροή, δίνει στους άλλους «την πεποίθηση ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα, ότι μπορούν να πετύχουν τα πάντα, παρά τις όποιες καταστάσεις».

 

«Επειδή, ξέρετε, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο μεγάλωσα … αυτή η ιστορία που πάντα με τάιζαν ήταν μια ιστορία αγώνα … Άνθρωποι σαν εσάς δεν τα καταφέρνουν», είπε. «Έτσι, ήταν πάντα ο στόχος μου να δείξω στους ανθρώπους ότι μπορούν να τα καταφέρουν, γιατί εγώ τα κατάφερα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PRIESTESS (@hothighpriestess)

Η Perl έφυγε από το Μπρούκλιν για να φοιτήσει σε ένα διάσημο πανεπιστήμιο στην περιοχή της Βοστώνης, με τη βοήθεια οικονομικής βοήθειας, λαμβάνοντας δάνεια και δουλεύοντας δύο δουλειές. «Πήγαινα στο κολέγιο με τόσους πολλούς πλούσιους ανθρώπους … και ήμουν σε ένα πρόγραμμα, που ήταν κυριολεκτικά για φτωχά παιδιά. Και απλά κοιτούσα αυτά τα παιδιά που πλήρωναν το κολλέγιο, ενώ εγώ χρωστούσα χιλιάδες δολάρια», θυμάται. «Οι γονείς μου δεν πλήρωναν ούτε τα βιβλία μου».

@priestessprincess #nyfw2023 ♬ Ненавижу(?) - Xopowo

«Μάλιστα, μόλις πρόσφατα έλαβα ένα μήνυμα από ένα κορίτσι από το λύκειό μου που έλεγε: ‘’Ξέρεις, δε νομίζω ότι καταλαβαίνεις καν πόσο ανάγκη είχαμε να ακούσουμε αυτή την ιστορία’’», είπε.

Ακόμα και αυτοί που κάποτε την εκφόβιζαν την έφτασαν να την υποστηρίξουν. «Υπάρχουν άνθρωποι από το παρελθόν που με εκφόβιζαν και λένε: ‘’Ω, σε αγαπώ’’», είπε. «Κι εγώ λέω, ‘’Αυτό είναι αστείο’’».

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top