Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την Αννίτα Δημητρίου και συγγενικά της πρόσωπα - Δεν συνδέεται με τα fake news

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την Αννίτα Δημητρίου και συγγενικά της πρόσωπα - Δεν συνδέεται με τα fake news

Διαχωρίζει τα αυξημένα μέτρα ασφάλειας για την Πρόεδρο της Βουλής και τους συγγενείς της με τα Fake news η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρίστο Ανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την ΠτΒ, Αννίτα Δημητρίου, δεν σχετίζονται με την υπόθεση διασποράς ψευδών ειδήσεων που κατήγγειλε στις Αρχές η Πρόεδρος της Βουλής.

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών σε σχέση με την ασφάλεια της ΠτΒ και οικείων της, η Αστυνομία έλαβε αυξημένα μέτρα για την κ. Δημητρίου και την οικογένεια της. Εξήγησε ότι για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να ανακοινωθούν οι πληροφορίες αυτές. Πρόσθεσε ότι τα μέτρα αυτά έχουν ληφθεί εδώ και λίγες μέρες.

Το πιο πάνω γεγονός, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Ανδρέου, είναι ανεξάρτητο και δεν συνδέεται με την ανάρτηση σε σελίδα στο Facebook, όπου έκανε ψευδή αναφορά για εμπλοκή συγγενικού προσώπου της ΠτΒ σε ποινική υπόθεση.

Για την δεύτερη αυτή υπόθεση της διασποράς ψευδών ειδήσεων για το πρόσωπο της κ. Δημητρίου, ο κ. Ανδρέου ανάφερε ότι οι Αρχές καταβάλλουν προσπάθειες για εντοπισμό του διαχειριστή της συγκεκριμένης σελίδας. Πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση, όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου, καθώς η ύπαρξη ψεύτικων προφίλ και ανωνυμότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν διευκολύνει την έρευνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Πρόεδρος της Βουλής έχει ήδη προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία για την υπόθεση ψευδών ειδήσεων και έχει προβεί και σε ανάλογη ενημέρωση, ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.