Συγκρούστηκαν στον αέρα δύο αεροσκάφη της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας, νεκροί οι πιλότοι - Δείτε βιντεο

Συγκρούστηκαν στον αέρα δύο αεροσκάφη της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας, νεκροί οι πιλότοι - Δείτε βιντεο

Δύο πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας της Ιταλίας, 47 και 46 ετών, σκοτώθηκαν κατά την σύγκρουση των αεροσκαφών τους στον αέρα κοντά στην Ρώμη, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.

«Η είδηση του θανάτου δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας σε αεροπορικό δυστύχημα στην Γκουιντόνια, κοντά στην Ρώμη, μας θλίβει», αναφέρει στην ανακοίνωσή της εκφράζοντας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των πιλότων και προς την Πολεμική Αεροπορία.

Οι δύο πιλότοι βρίσκονταν στο πηδάλιο δύο εκπαιδευτικών αεροσκαφών τύπου U-208 και συμμετείχαν σε εκπαιδευτική αποστολή, διευκρινίζει η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ιταλίας. Τα αεροσκάφη συνετρίβησαν σε κατοικημένη περιοχή, προκαλώντας ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα, ωστόσο δεν υπήρξε άλλο θύμα.

Τα αίτια της σύγκρουσης των δύο αεροσκαφών εν πτήσει δεν έχουν γίνει γνωστά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE