Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και πέθανε

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και πέθανε

Tραγωδία το περασμένο Σάββατο (4/3) στη Θεσσαλονίκη όταν ένα βρέθος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου βρέφους, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του 24χρονου πατέρα με καταγωγή από την Βουλγαρία.

Ειδικότερα το αγοράκι διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης όπου και λίγο μετά κατέληξε μετέδωσε το thestival. Από την ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια προέκυψε ότι το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκχυμώσεις και κατάγματα. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE