Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και πέθανε

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και πέθανε

Tραγωδία το περασμένο Σάββατο (4/3) στη Θεσσαλονίκη όταν ένα βρέθος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου βρέφους, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του 24χρονου πατέρα με καταγωγή από την Βουλγαρία.

Ειδικότερα το αγοράκι διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης όπου και λίγο μετά κατέληξε μετέδωσε το thestival. Από την ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια προέκυψε ότι το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκχυμώσεις και κατάγματα. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE