Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και πέθανε

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και πέθανε

Tραγωδία το περασμένο Σάββατο (4/3) στη Θεσσαλονίκη όταν ένα βρέθος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου βρέφους, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του 24χρονου πατέρα με καταγωγή από την Βουλγαρία.

Ειδικότερα το αγοράκι διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης όπου και λίγο μετά κατέληξε μετέδωσε το thestival. Από την ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια προέκυψε ότι το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκχυμώσεις και κατάγματα. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE