Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Το θεώρησα προσβλητικό να τραγουδήσω στο εθνικό πένθος» - Στα σκαριά εκπομπή με Ιλάειρα και Χαρδαβέλλα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Το θεώρησα προσβλητικό να τραγουδήσω στο εθνικό πένθος» - Στα σκαριά εκπομπή με Ιλάειρα και Χαρδαβέλλα

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος απάντησε για την απόφασή του να μην τραγουδήσει τις μέρες του εθνικού πένθους, αλλά και για την εκπομπή που ετοιμάζει.

«Ήταν όλα τόσο σφιγμένα εδώ μέσα, δεν μπορούσα να “ανασάνω”. Το θεώρησα προσβλητικό να τραγουδήσω στο εθνικό πένθος. Για τους τραγουδιστές είναι ανήθικο, για τους ηθοποιούς που τραγουδάνε δεν είναι ανήθικο;», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε επίσης: «Κάναμε έναν πιλότο με την Ιλάειρα για μια μουσική εκπομπή και περιμένουμε να πάρει το πράσινο φως. Στην αρχισυνταξία θα είναι ο Κώστας Χαρδαβέλλας».

Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την ανάληψη καθηκόντων ως Υφυπουργός Πολιτισμού, ο οποίος του απάντησε με ένα «όμορφο» μήνυμα.

Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE