Γιάνης Βαρουφάκης: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα Εξάρχεια - Πήγε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται

Γιάνης Βαρουφάκης: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα Εξάρχεια - Πήγε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε το βράδυ της Παρασκευής (10/03) ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο εστιατόριο που βρισκόταν ο ίδιος και άρχισαν να προπηλακίζουν τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, ενώ εκείνος τους ζήτησε να βγουν έξω από το κατάστημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Γιάνης Βαρουφάκης υπέστη κάταγμα ρινικού διαφράγματος από κλωτσιά στο πρόσωπο, ενώ φέρει εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο. Ο ίδιος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και υποβάλλεται σε απεικονιστικές εξετάσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης βρισκόταν με τη συντονιστική επιτροπή του ΜέΡΑ25 στο εστιατόριο "Γιάντες". Τέσσερα άτομα έξω από το κατάστημα φώναζαν συνθήματα εναντίον του και συγκεκριμένα ότι "υπέγραψες μνημόνιο", ενώ όταν βγήκε τους μιλήσει εκείνοι τον χτύπησαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες βιντεοσκόπησαν την επίθεση εναντίον του γραμματέα του ΜέΡΑ25.

"Πράξη φασιστική" χαρακτήρισε τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης, αναφέροντας πως "ο ξυλοδαρμός κάθε πολιτικού ή πολίτη για τις απόψεις του είναι πράξη φασιστική".

«Η επίθεση στον κ. Βαρουφάκη είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο πρωθυπουργός εκφράζει παράλληλα τη βεβαιότητά του ότι η Ελληνική Αστυνομία θα εντοπίσει και θα συλλάβει τους δράστες.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE