Εκλογές ΔΗΣΥ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για θέση Αντιπροέδρου η Σάββια Ορφανίδου

Εκλογές ΔΗΣΥ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για θέση Αντιπροέδρου η Σάββια Ορφανίδου

Στις κάλπες προσήλθε η Σάββια Ορφανίδου, Βουλεύτρια του ΔΗΣΥ.

Μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος η Σάββια Ορφανίδου, ανακοίνωσε ότι , στο εκλογικό συνέδριο, θα είναι υποψήφια για μια εκ των θέσεων του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα, με τα μέλη του Συναγερμού να αποφασίζουν και να ψηφίζουν το νέο Πρόεδρο του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE