Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Αθήνα Οικονομάκου! - Τι συνέβη;

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Αθήνα Οικονομάκου! - Τι συνέβη;

Ένα ατύχημα είχε η Αθηνά Οικονομακου, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού της και μας δείχνει το πόδι της.

Η Αθηνά Οικονομάκου γνωστοποίησε ότι έπαθε ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και είχε βάλει πάγο για να αντιμετωπίσει το πρήξιμο. Η ίδια είχε εξομολογηθεί πριν από μερικές ημέρες ότι έχει ένα πρόβλημα στο πόδι της, χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μάλιστα, παρά την κατάστασή του, η ηθοποιός έδωσε κανονικά το «παρών» σε όλες τις παραστάσεις της «Τρελής του Σαγιού», προσπαθώντας να κρύψει το θέμα που την ταλαιπωρεί με το πόδι της.

Να σημειωθεί πως χθες η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γιόρτασαν τα 5α γενέθλια του γιου τους, Μάξιμου, κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι για τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους.

Δείτε την φωτογραφία: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.