ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευθύμιος Δίπλαρος: Ο λόγος που διεκδικεί τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου – «Δεν ήμουν εξ εκείνων που πλήγωσαν το κόσμο του ΔΗΣΥ»

Ευθύμιος Δίπλαρος: Ο λόγος που διεκδικεί τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου – «Δεν ήμουν εξ εκείνων που πλήγωσαν το κόσμο του ΔΗΣΥ»

Για την διεκδίκηση της θέσης του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού μίλησε στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ο Ευθύμιος Δίπλαρος.

«Μετά από διαβούλευση με αρκετούς συνεργάτες και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα η απόφαση θα γίνει γνωστή σήμερα και θα επεξηγήσω και τους λόγους της υποψηφιότητας», είπε συγκεκριμένα.

Τελευταία εξέλιξη: Η επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του Ευθύμιου Δίπλαρου - «Ποτέ δεν κρύφτηκα…»

Θέλοντας να εξηγήσει τι είναι αυτό που τον οδηγεί σε αυτή την απόφαση ώστε να βάλει υποψηφιότητα για τη θέση αυτή, ο ίδιος ανέφερε ότι «με οδηγεί η προσπάθεια εκσυγχρονισμού και ανανέωσης της παράταξης, ενώ την ίδια ώρα νιώθω έτοιμος να προσφέρω μέσα από αυτή τη θέση»

«Νιώθω και έχω ήσυχη τη συνείδηση μου, ότι έπραξα στο ακέραιο ίσως και πολύ περισσότερο, ειδικά σε αυτή την τελευταία προεκλογική εκστρατεία που κλήθηκα να δραστηριοποιηθώ. Αντιλαμβανόμενος τα καθήκοντα της θέσης του αναπληρωτή Προέδρου θεωρώ ότι είμαι πανέτοιμος να βρίσκομαι δίπλα στη βάση του Δημοκρατικού Συναγερμού και να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκρίνομαι, χωρίς ποτέ να πληγώνω τον υπέροχο κόσμο της παράταξης», συμπλήρωσε.  

Μεταξύ άλλων ο κύριος Δίπλαρος έθιξε και το θέμα αυτών που πλήγωσαν όπως ο ίδιος είπε τον Δημοκρατικό Συναγερμό τονίζοντας συγκεκριμένα ότι «δεν ήμουν εξ’ εκείνων που πλήγωσαν το κόσμο του ΔΗΣΥ. Η δική μου στάση και συμπεριφορά θα βοηθήσει σε αυτό το κλίμα ενότητας που θέλουμε στο κόμμα»

«Αυτοί που πλήγωσαν τον ΔΗΣΥ ήταν όλοι όσοι με την στάση τους προβλημάτισαν, στεναχώρησαν τον κόσμο του ΔΗΣΥ. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Λειτουργώ πάντα πυροσβεστικά δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά. Μαζί με την Αννίτα Δημητρίου που συνεργαστήκαμε ξανά, πιστεύουμε ότι μπορούμε να εκσυγχρονίσουμε τις δομές της παράταξης», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας ο κύριος Δίπλαρος επισήμανε ότι ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των εκλογικών διαδικασιών αναφέροντας ότι «ποτέ δεν κρύφτηκα στα δύσκολα, πάντα έβγαινα μπροστά και στήριζα τις αποφάσεις της παράταξης. Μπορεί να διαφωνούσα εντός ή σε μία απόφαση αλλά δεν έθετα σε προβληματισμό τον κόσμο του ΔΗΣΥ δημόσια»

Δείτε το απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top