ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη 37χρονος που μετέφερε παράτυπους μετανάστες

Συνελήφθη 37χρονος που μετέφερε παράτυπους μετανάστες

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 37 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά την άφιξη σκάφους στην θαλάσσια περιοχή Αμμοχώστου, που μετέφερε παράτυπους μετανάστες.

Εναντίον του 37χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε από τα ραντάρ της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ύποπτο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του ακρωτηρίου Γκρέκο.

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, το ύποπτο σκάφος εντοπίστηκε και ανακόπηκε από σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, οκτώ ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του ακρωτηρίου Γκρέκο.

Στο σκάφος μήκους πέντε περίπου μέτρων, επέβαιναν 18 συνολικά άντρες (ανάμεσα τους και ένα ανήλικος), οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη μαρίνα της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, οδηγός του σκάφους ήταν ο 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ακολούθως, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, οι παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών «Πουρνάρα».

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον του 37χρονου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μακρύ καυτό καλοκαίρι: Ασταμάτητες οι κίτρινες προειδοποιήσεις – Δείτε αναλυτικά

• Νεαρός ανέβηκε γονατιστός στο Σταυροβούνι για την αρραβωνιαστικιά του που πάσχει από καρκίνο - Δείτε βίντεο

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το έχει…με την ξιφασκία ο Πρόεδρος: Δείτε σε βίντεο τον Νίκο Χριστοδουλίδη να παρακαλουθεί μαθήματα



Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Οι εκδηλώσεις καταδίκης των κομμάτων κατά του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, έφεραν στο προσκήνιο τη διγλωσσία η οποία υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top