ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα Δημητρίου: «‘Νούσιμα’ θα συνεχίσουμε» - «Δεν είμαστε δεδομένοι στην πολιτική» - Η επόμενη μέρα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «‘Νούσιμα’ θα συνεχίσουμε» - «Δεν είμαστε δεδομένοι στην πολιτική» - Η επόμενη μέρα στον ΔΗΣΥ

Στα βαθιά μπαίνει άμεσα η Αννίτα Δημητρίου αναλαμβάνοντας τα ηνία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

«Ταπεινά προχωράμε αναλαμβάνοντας ευθύνη και δουλειά. Μας γεμίζει ενθάρρυνση η δύναμη και εμπιστοσύνη του κόσμου και τώρα πρέπει να τον αποδείξουμε ασπροπρόσωπο», δήλωσε η Αννίτα Δημητρίου μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο».

Ερωτηθείς αν είχε φανταστεί για το που έφτανε, η Αννίτα Δημητρίου απάντησε πως «όχι, η αλήθεια δεν το είχα φανταστεί, αλλά πάντα τολμώ στη ζωή μου να διεκδικώ. Και στην πολιτική πρέπει συνεχώς να ζητάμε την ετυμηγορία του κόσμου, ο οποίος είτε αποφασίζει να σου παραδώσει τη σκυτάλη ή σουν την αφαιρεί. Δεν είμαστε δεδομένοι στην πολιτική, συνεπώς και κρινόμαστε καθημερινά από τον κόσμο».

«Δεν σημαίνει ότι πρέπει να φωνάζεις για να ακουστείς. Ή πρέπει συνεχώς να τσακώνεσαι. Οι όποιες διαφωνίες είναι επί πολιτικών θέσεων. Εξάλλου στο τέλος της μέρας για να κάνουμε όσα λέμε και θέλουμε πράξη πρέπει να δημιουργήσουμε συνέργειες μέσα στη Βουλή. Και αυτό θα κάνουμε μέσα στον Δημοκρατικό Συναγερμό», σημείωσε.

Όσον αφορά την ενότητα στον ΔΗΣΥ, η νέα Πρόεδρος σημείωσε πως το πρώτο βήμα επιτευχθεί με την αθρόα προσέλευση του κόσμου στις κάλπες. «Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Από σήμερα πρέπει να αλλάξει δομικά και διοικητικά ο Συναγερμός και με απτές κινήσεις και πράξεις θα διασφαλίσουμε την ενότητα».

Όσον αφορά την στάση που θα κρατήσει απέναντι στην Κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη, η Αννίτα Δημητρίου απάντησε πως υπάρχει ήδη ειλημμένη απόφαση του πολιτικού γραφείου της παράταξης για «υπεύθυνη αντιπολίτευση» και αυτό θα πράξει. «Χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας. Για αυτά που διαφωνούμε λέμε τη δική μας άποψη. Θα δώσουμε λίγο χρόνο στη νέα Κυβέρνηση. Δεν θέλουμε ούτε να ρίχνουμε πυρά. ‘Νούσιμα’ θα συνεχίσουμε». Αναμένεται, μάλιστα, συνάντηση Αννίτα - Χριστοδουλίδη μετά την επιστροφή από τις υποχρεώσεις του στο εξωτερικό.

Ερωτηθείς για τη στήριξη από τον σύζυγό της, ο οποίος στάθηκε δίπλα της στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Αννίτα Δημητρίου είπε πως «πάντα είναι δίπλα μου η οικογένειά μου, το χάρηκε, και μου αρέσει και το εκτιμώ που η οικογένειά μου είναι διακριτικά δίπλα μου, το σπίτι μου, το λιμάνι μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top