Τραγική κατάληξη: Θανατηφόρο το εργατικό ατύχημα στη Λάρνακα

Τραγική κατάληξη: Θανατηφόρο το εργατικό ατύχημα στη Λάρνακα

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Μαρτίου στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στην βιομηχανική περιοχή της Αραδίππου.

Την είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγο η Ανώτερη Λειτουργός του τμήματος επιθεώρησης εργασίας, Ευαγγελία Τσουλόφτα, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Υπενθυμίζεται ότι τραυματίστηκε ένα πρόσωπο, εν ώρα εργασίας, από πτώση γυαλιών και άμεσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για μεταφορά του τραυματία στο Νοσοκομείο, ενώ μέλη της Αστυνομίας και του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας, βρίσκονται στο σημείο για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστάτωση στη Λεμεσό – Επιτέθηκε σε Αστυνομικό και τον έριξε στο έδαφος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE