Τραγική κατάληξη: Θανατηφόρο το εργατικό ατύχημα στη Λάρνακα

Τραγική κατάληξη: Θανατηφόρο το εργατικό ατύχημα στη Λάρνακα

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Μαρτίου στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στην βιομηχανική περιοχή της Αραδίππου.

Την είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγο η Ανώτερη Λειτουργός του τμήματος επιθεώρησης εργασίας, Ευαγγελία Τσουλόφτα, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Υπενθυμίζεται ότι τραυματίστηκε ένα πρόσωπο, εν ώρα εργασίας, από πτώση γυαλιών και άμεσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για μεταφορά του τραυματία στο Νοσοκομείο, ενώ μέλη της Αστυνομίας και του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας, βρίσκονται στο σημείο για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστάτωση στη Λεμεσό – Επιτέθηκε σε Αστυνομικό και τον έριξε στο έδαφος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE