«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης Κυριακής Ευαγγέλου – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης Κυριακής Ευαγγέλου – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της άτυχης 26χρονης Κυριακής Ευαγγέλου, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο δρόμο βιομηχανικής Ιδαλίου – Ποταμιάς, το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής στη σορό της 26χρονης προέκυψε πως ο θάνατος της 26χρονης επήλθε από κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, πολλαπλές ρήξεις αγγείων θώρακος και κοιλιακής χώρας, λόγω του τροχαίου δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 12:40 το μεσημέρι της Τρίτης (16/03), στην οδό Ιδαλίου με κατεύθυνση από την Ποταμιά προς Δάλι, έχασε τη ζωή της η Κυριακή Ευαγγέλου, 26 ετών από την Ποταμιά.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη 26χρονη στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από 48χρονο κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kρας τεστ για τρεις υπουργούς: ΑΤΑ, συνοικισμοί και τετράμηνα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE