Νέα απάτη: Παριστάνουν τους γιατρούς και ζητούν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες

Νέα απάτη: Παριστάνουν τους γιατρούς και ζητούν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες

Για νέα απάτη προειδοποίησε σήμερα (17/3) η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, επιτήδειοι προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες, μέσω τηλεφώνου, παριστάνοντας τους γιατρούς. Τους ενημερώνουν ότι δήθεν συγγενικό τους πρόσωπο έχει τραυματιστεί & χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση ζητόντας τους να καταβάλουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Οι δράστες φαίνεται ότι σε κάποιες περιπτώσεις καλούν από απόκρυψη κλήσης και ζητούν από τους πολίτες να μην διακόψουν την τηλεφωνική κλήση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με το συγγενικό τους πρόσωπο ή την Αστυνομία.

Συστήνουμε ιδιαίτερη προσοχή και απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες εάν δεχθούν παρόμοιου τύπου τηλεφωνήματα, να ενημερώσουν άμεσα την Αστυνομία, επικοινωνώντας με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE