Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Η Δρ. Κανάρη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ιατρούς, νοσηλευτές, γραμματειακό προσωπικό και ασθενείς. για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.
Κατά την επίσκεψή της στο ΤΑΕΠ η κα υπουργός διαπίστωσε πως ο αριθμός των διαθέσιμων κλινών είναι μικρός σε σχέση με τον μεγάλο αριθμό ασθενών που αναμένουν να εξυπηρετηθούν. Διαπίστωσε παράλληλα πως, όπως και στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, γίνεται διαχείριση περιστατικών, τα οποία δεν θα έπρεπε να παραπέμπονταν στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.
Όλα τα θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση, στελέχωση και επέκταση των ΤΑΕΠ θα συζητηθούν κατά τις προσεχείς εβδομάδες με τον ΟΚΥπΥ, προκειμένου να εξευρεθούν άμεσα λύσεις, ώστε τα Τμήματα να είναι σε θέση να αντεπεξέρχονται καλύτερα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τους ρόλο.
Μεταφέρεται στο Μακάρειο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό
Χάος στις Φυλακές μετά τη φυγή Αριστοτέλους – Οι αυτοχειρίες, οι απόπειρες και το… χαλασμένο μενού
Άγνωστοι βανδάλισαν Τουρκοκυπριακό σχολείο στην Πύλα - Προκάλεσαν ζημιές
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις