LIFESTYLE

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έφαγε σε γκέι εστιατόριο της Βαρσοβίας – Έκπληκτοι έμειναν οι πελάτες

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έφαγε σε γκέι εστιατόριο της Βαρσοβίας – Έκπληκτοι έμειναν οι πελάτες

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε έκπληξη στους ανυποψίαστους πελάτες ενός γκέι εστιατορίου της Βαρσοβίας, όταν πήγε να φάει εκεί το βράδυ της Τετάρτης (22.3.2023) κατά την επίσκεψή του στην Πολωνία. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της περιοχής και τον «έπιασε» ο φακός ενός πελάτη, ο οποίος δημοσίευσε τα πλάνα στα social media.

Όπως αναφέρει το PageSix, το εστιατόριο της Βαρσοβίας είναι το Buetero Bistro, το οποίο περιγράφεται ως «μέρος των queer» δηλαδή των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Οι πελάτες έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ να πηγαίνει να φάει εκεί, αφού είναι και ένα μαγαζί με χαμηλές τιμές, με ένα ολοκληρωμένο γεύμα να κοστίζει λιγότερο από 10 δολάρια.

Όπως ανέφερε πηγή που μίλησε στη DailyMail και μεταδίδει το PageSix, η ομάδα του Πρίγκιπα Γουίλιαμ από το Παλάτι του Κένσιγκτον έκλεισε τραπέζι σε ένα μέρος κοντά στο σημείο που βρίσκονταν για να πάνε να φάνε μετά το πέρας της δουλειάς τους.

Τότε, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ προσφέρθηκε να πάει μαζί τους να πάρουν φαγητό και ήταν πολύ χαρούμενοι. «Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. Η ομάδα εκτίμησαν πολύ τον διάδοχο του βασιλικού θρόνου της Βρετανίας που τους ζήτησε να φάει μαζί τους».

 

Η επίσκεψη του Πρίγκιπα Γουίλιαμ στο γκέι εστιατόριο της Βαρσοβίας απαθανατίστηκε από άλλους πελάτες και κυκλοφόρησε στα social media. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του έμεινε αρκετά έκπληκτος όταν είδε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να μπαίνει και να κάθεται στο τραπέζι, αφού αυτό είχε κλειστεί για το «πάρτι γενεθλίων της Ντέζι». 

 

Ωστόσο, καμία Ντέζι δεν υπήρχε για να πάει στο τραπέζι, όπως τον ενημέρωσε ο σωματοφύλακας του Πρίγκιπα Γουίλιαμ που μπήκε πρώτα στο εστιατόριο. Προφανώς, το τραπέζι έκλεισε σε «κωδικό» όνομα, για να αποφευχθούν τυχόν άλλα ευτράπελα.
Σύμφωνα με τον εστιάτορα, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έφαγε ένα σάντουιτς με pulled pork (χοιρινό κρέας) σε ψωμάκι με «πλεκτό» σχέδιο ενώ το γεύμα της ομάδας του Κένσιγκτον κράτησε περίπου 3 ώρες. «Το έφαγε όλο, οπότε νομίζω ότι το φαγητό μας του άρεσε», δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

Η επίσκεψη του Πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα γκέι εστιατόριο ήταν μια ευπρόσδεκτη ένδειξη συμμαχίας με την καταπιεσμένη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα της Πολωνίας.

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top