Χειροπέδες σε γιατρό στην Πάφο – Συνάδελφός του τον κατήγγειλε για άσεμνη επίθεση

Χειροπέδες σε γιατρό στην Πάφο – Συνάδελφός του τον κατήγγειλε για άσεμνη επίθεση

Στην σύλληψη 73χρονου ιατρού ιδιωτικής κλινικής προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η σύλληψη του 73χρονου ιατρού ιδιωτικής κλινικής στην Πάφο, έγινε κατόπιν καταγγελίας 24χρονης εκπαιδευόμενης ιατρού για φερόμενη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μετά την καταγγελία της 24χρονης η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα και προχώρησε στη σύλληψη του 73χρονου ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ενώ αύριο ο 73χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE