Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου

Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας (ΤΚΧ) ανακοινώνει τη σταδιακή αποκατάσταση της «Πύλης Κτηματολογίου», μετά το τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε λόγω «κυβερνοεπίθεσης».

Η Πύλη θα λειτουργεί με νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://portal.dls.moi.gov.cy/. Η νέα μορφή της «Πύλης Κτηματολογίου» είναι φιλικότερη στους χρήστες και πιο λειτουργική καθώς σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιωθεί η δυνατότητα ενημέρωσης των πολιτών, όπως επίσης και η δυνατότητα επικοινωνίας τους με το Τμήμα.

Μέρος των διαδραστικών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών της νέας Πύλης θα είναι διαθέσιμο σε μεταγενέστερο στάδιο, αφού συμπληρωθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για την ασφαλή λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων του ΤΚΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE