Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου

Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας (ΤΚΧ) ανακοινώνει τη σταδιακή αποκατάσταση της «Πύλης Κτηματολογίου», μετά το τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε λόγω «κυβερνοεπίθεσης».

Η Πύλη θα λειτουργεί με νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://portal.dls.moi.gov.cy/. Η νέα μορφή της «Πύλης Κτηματολογίου» είναι φιλικότερη στους χρήστες και πιο λειτουργική καθώς σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιωθεί η δυνατότητα ενημέρωσης των πολιτών, όπως επίσης και η δυνατότητα επικοινωνίας τους με το Τμήμα.

Μέρος των διαδραστικών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών της νέας Πύλης θα είναι διαθέσιμο σε μεταγενέστερο στάδιο, αφού συμπληρωθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για την ασφαλή λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων του ΤΚΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.