Ν. Παπαδόπουλος: «Οι αγωνιστές του 1821 έδειξαν ότι υπάρχει η επιλογή της υπεράσπισης του δικαίου και της εθνικής αξιοπρέπειας»

Ν. Παπαδόπουλος: «Οι αγωνιστές του 1821 έδειξαν ότι υπάρχει η επιλογή της υπεράσπισης του δικαίου και της εθνικής αξιοπρέπειας»

Οι αγωνιστές του 1821 έδειξαν ότι υπάρχει η επιλογή της υπεράσπισης του δικαίου και της εθνικής αξιοπρέπειας, είπε το Σάββατο ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, έπειτα από την μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι οι αγωνιστές του 1821 αγωνίστηκαν, πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την εθνική αξιοπρέπεια ολόκληρου του Ελληνισμού.

Πρόσθεσε πως αποτελούν λαμπρό παράδειγμα «για όλους εμάς, τον δοκιμαζόμενο κυπριακό Ελληνισμό, ο οποίος συνεχίζει να αγωνίζεται για τη δική του απελευθέρωση».

«Οφείλουμε να διδαχθούμε από εκείνους που μας έδειξαν ότι υπάρχει η επιλογή της υπεράσπισης του δικαίου και της εθνικής αξιοπρέπειας», κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ανακηρύχθηκαν οι 56 Κύπριοι Βουλευτές

LIVE: Ανακηρύχθηκαν οι 56 Κύπριοι Βουλευτές

Η επόμενη μέρα της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης ξημέρωσε και το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου βρίσκεται ήδη σε πλήρη αναβάθμιση. Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης στο 100% και την οριστικοποίηση των τελικών ποσοστών, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται πλέον στον απόηχο των αποτελεσμάτων και στα μηνύματα της κάλπης. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις παρασκηνιακές διεργασίες, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την αποτίμηση της εκλογικής μάχης:

BEST OF TOTHEMAONLINE